O nama

Centar EDUKO je licencirani ispitni centar Austrijske jezičke diplome (ÖSD) i pomaže Vam da na najlakši i najbrži način dođete do svoje internacionalno priznate diolome na osnovu koje možete upisati fakultet u zemljama njemačkog govornog područja ili pak povećati sebi šanse za zapošljavanje na tržištu rada u BiH i u inostranstvu.

Centar EDUKO nudi i sve vrste prevodilačkih usluga na nekoliko jezika, te usluge pismene korespondencije sa inostranim partnerima.

ISPITNI ROKOVI ZA 2024. GODINU

I 2024. godinu planirajte s nama!  Svoje prijave možete izvršiti uobičajeno putem prijavne forme na ovoj stranici. Molimo Vas da obratite pažnju da je rok za prijavu 3-4 sedmice pred termin polaganja ispita. U svakom slučaju nas kontaktirajte kako...

Važno obaviještenje

Dragi kandidati upozoravamo Vas da se zbog sve učestalijih internet prevara i lažnog predstavljanja u ime našeg Centra Eduko prijave za polaganje ÖSD ispita isključivo vrše putem naše stranice www.eduko.ba i broja tel.0603327816 . Uplate za ispit se vrše nakon što se...

BRZI REZULTATI

ÖSD centrala i u 2022. godini nudi da najkasnije u roku 10 radnih dana od dana ispita dobijete rezultate ispita , a zatim ubrzo i certifikat. Prijave su najkasnije na sami dan ispita ili na broj telefona 0603327816.

Mart 2024
April 2024
Maj 2024
No event found!

Prijavila sam se u Centar EDUKO za polaganje ispita iz njemačkog jezika. Nakon puno raspitivanja, preporuka, te samog polaganja, definitivno sam prezadovoljna i sretna sto sam izabrala baš Centar EDUKO. Veoma profesionalni, korektni i ljubazni, sve pohvale za cijeli tim Centra EDUKO. Hvala puno!

Ehlimana

Ispitanik

Nakon završetka fakulteta zdravstvenih studija, pokušala sam doći do zaposlenja, ali nažalost, bezuspješno. Vidjevši da Savezna Republika Njemačka traži veliki broj radnika, posebno medicinara, odlučila sam da upišem kurs njemačkog jezika u Centru EDUKO u našem gradu. Uz pomoć divnih profesora EDUKO centra, uspjela sam doći do novih prilika i ostvariti svoje snove.

Mirha

Ispitanik

Sa Centrom Eduko sam počela suradnju jer mi je trebala individualna nastava iz njemačkog jezika i priprema za B1 ispit. Nisam mogla da se uklopim u termine kurseva, pa sam se odlučila za online nastavu. Ovo se pokazao kao pun pogodak jer sam tako pripremila i položila B1 i B2 ispit. Tako da sam se odlučila na isti način pripremiti se i za C1. Profesori su posvećeni, fleksibilni i imaju znanje koje znaju prenijeti na kandidata. Iskrena preporuka.

Olja

Ispitanik